Fresh Rykten hävdar att iPad Mini 4 kan komma som …

0 Shares

Det finns ett nytt rykte där ute, från den respekterade japanska Apple -bloggen Mac Otakara, som lägger några bönor på nästa iPad Mini. Vanligtvis var det iPad Pro som läckte, men den här gången är det annorlunda. Det verkar som om en uppdatering av iPad Mini -sortimentet är på gång och det kommer av maj av någon anledning.

ipadminiretinapromo3-800x409

Enheten sägs ha en kraftfullare processor, snabbare WiFi och mer godsaker. IPad Mini 4 kommer att innehålla en Apple A8 -processor enligt rykten, plus WiFi 802.11 ac. IPad Mini 3 var bara en uppdatering av sin föregångare, så det är klart att vi behöver en ny och kraftfull Mini -skiffer. Allt som tillkom i mixen var en ny färgversion och Touch ID -skanner.

Mac Otakara hävdar att den uppdaterade modellen ger Apple A8 CPU, samt WiFi 802.11ac. Källan nämner att det finns viss osäkerhet om detta rykte och de kan inte garantera att det är korrekt. Man skulle förvänta sig att se en lansering i september eller oktober, snarare än i maj. IPad såg kortare produktcykler innan, när iPad 3 och iPad 4 kom med bara några månaders mellanrum.

Det finns alltid en chans att vi får se den här modellen på måndag, under Spring Forward -evenemanget.

0 Shares