Fyra nya iPhones skulle komma i år, med iPhone SE 2 som den första i juni.

0 Shares

Vi började juni fylld med nyheter, för på måndag kommer WWDC att äga rum, en traditionell händelse där Apple presenterar nyheter när det gäller programvara, och även ibland i hårdvara, och i år skulle iPhone SE vara den utvalda.

IPhone SE på måndag?

Även om ryktena pekade på en presentation utan hårdvara för i år, är det nu det prestigefyllda Forbes -magasinet som har vågat förklara att det skulle vara inget mindre än iPhone SE 2 som valdes att presenteras, med ett lite dyrare pris än sin föregångare.

Minns att den ursprungliga iPhone SE kom på marknaden med ett pris på $ 399 USD, och idag är det till ett officiellt pris på $ 349 USD, men den här nya modellen skulle följa marknadens uppåtgående trend på senare tid och dess initiala priset skulle vara 449 USD.

Resten av iPhonesna

IPhone skulle anlända den här månaden, och resten av lagen anlände i september, med efterträdaren till iPhone X vid rodret, vars skärm skulle vara 5,8 tum

Dessutom en annan iPhone med en 6,1-tums skärm lite billigare, och iPhone X Plus, som skulle ha en front på inte mindre än 6,4 tum, men som i storlek skulle vara densamma som iPhone 8 Plus.

Så denna månad förväntar vi oss nyheter, och om du är ett fan av Apple skulle nyheterna vara ganska bra.

Källa: Forbes

0 Shares