Galaxy A52 5G läcker in visar en bakre kameramodul något annorlunda än sin föregångare

0 Shares

Inte bara av flaggskepp Samsung lever. Den sydkoreanska har en stor repertoar av mobiler och bland dem en mellanklass som kallas Galaxy A52 5G.

Tack vare det berömda filtret Steve Hemmerstoffer, bättre känt som @OnLeaks, genom ett samarbete med mediet Voice, vi får de första renderingarna av terminalen. Dessutom visar källan några av dess egenskaper.

Detta skulle vara Galaxy A52 5G

Både omslagsbilden och de som bifogas i artikeln är med tillstånd av @OnLeaks. Måtten på Galaxy A52 5G skulle omfatta 159,9 x 75,1 x 8,4 millimeter. Observera att denna tjocklek skulle sträcka sig till 10 mm om vi tar hänsyn till utskjutningen av den bakre kamerakapslingen.

Skärmen satsade på ett hål för att hysa sin främre kamera. Diagonalen skulle nå 6,5 tum. Baksidan av smartphone det skulle vara en plast som heter Glasstic (låter dig se och känna som glas) medan hela ramen skulle gå till metall.

För fans av vad årgång, vi nämner kontaktens närvaro och underhåll Jack 3,5 mm hörlursuttag. För sin del skulle fingeravtrycksläsaren placeras under skärmen. Det fysiska tangentbordet skulle placeras på samma sida.

Den bakre kameramodulen är kontinuerlig med hänvisning till sin föregångare – Galaxy A51 5G – men med undantag för gränssnittet för sensorerna i sig. Vi märkte tre stora sensorer i vertikalt arrangemang och en mindre på sidan, med LED-blixt under den senare. I den meningen uppskattar vi en anmärkningsvärd förändring.

Slutligen uppskattas det Galaxy A52 5G kommer att marknadsföras till ett pris av 499 US-dollar. Vi har fortfarande ingen uppfattning om dess processor, minneskombination och många andra aspekter.

Källa: GSMArena

0 Shares