Galaxy A72 kommer att ha ett Snapdragon-hjärta: några av de tekniska specifikationerna dykt upp (foton) (uppdaterad: nyheter om batteriet)

0 Shares

Samsung förbereder sig för att förnya sitt mellanklass av smartphones, berömt serien Galaxy A som nu innehåller flera enheter. Under de senaste timmarna har nya detaljer om nästa kommit fram Galaxy A72.

där LTE-variant av Galaxy A72 har just testats på den välkända plattformen Geekbench, där han lämnade ett spår av några av de påstådda Tekniska specifikationer. Som du kan se från skärmdump här är jag i galleriet, det mest intressanta gäller processorn: Galaxy A72, identifierad av modellkoden SM-A725F, det borde faktiskt komma med en Qualcomm-processor Snapdragon 720G.

Qualcomm-processorn skulle få sällskap av ben 8 GB RAM och enheten uppdaterades till Android 11 vid testningstidpunkten, vilket föreslår en lansering med Ett gränssnitt 3.0 på marknaden.

Just nu det är inte känt när Samsung har för avsikt att lansera den nya Galaxy A72 på marknaden, men vi vet att den ska komma i färger Vit, Svart, Blå Och Violett.

De dyker upp nya detaljer på kontot för Galaxy A72 och särskilt för hans LTE-variant. Enheten har certifierats av FCC USA, där intressanta detaljer har läckt ut i dess tekniska specifikationer avseende batteri. Enligt de dokument som framkom ska Galaxy A72 LTE ha ett batteri med en kapacitet på 5.000 mAh och kunna stödja snabb laddning upp till 25W. Detta skulle vara en uppgradering över Galaxy A71, som har ett 4500 mAh batteri.

0 Shares