Galaxy Note 8 kan ses i alla dess vinklar i en filtrerad rendering

0 Shares

Vem annat än? Återigen, för den femte gången, ger den ofelbara Evan Blass – bättre känd som @evleaks på Twitter – oss en ny och (mer) komplett framställa om honom Galaxy Note 8.

Tack vare den filtrerade representationen vet vi nu både framsidan och baksidan av nästa flaggskepp, även om det inte är allt, det vill säga alla lagets vinklar visas och till och med S Pen är synlig. Vi lämnar dig med den här bilden nedan:

Först och främst är det att komma ihåg att dess front redan visades av Blass själv igår. Men vid detta tillfälle framträder alla återstående hemligheter vad gäller utseende.

Naturligtvis, som vi har sett och kommenterat i tidigare rykten, är utformningen av den främre delen som en Galaxy S8 men sträckt. Ja verkligen, hörnen är något rakare.

Huvuddelen av denna läcka är bak. Vi vet äntligen dess utseende och elementens arrangemang. Vi märker en dubbel huvudkamera med LED-blixt på sidan och bredvid den senare fingeravtrycksläsaren.

Även om detta visar att Samsung inte kunde flytta läsaren fram och under skärmen, kommer det åtminstone inte vara så nära kameralinsen. Men jag undrar om det verkligen blir lätt och bekvämt att komma till sensorn på en telefon med en visa av (en förmodad) 6,3 tum.

Flytta till vänster sida – tittar på enheten framifrån – vi stötte på volymknappen och en annan tillägnad Bixby. Ja, igen kommer Sydkoreanen att satsa på hennes intelligenta assistent … som fortfarande är mycket omogen. I sin motsatta del har vi bara på / av-knappen.

Som vi sa tidigare, den nu klassiska S Pen säger närvarande; Det är ett kännetecken i Samsungs Note-sortiment.

Slutligen, i bilden som visas i den här artikeln Galaxy Note 8 ses i guldfärg och i Midnatt svart. Den mörka tonen vi redan visade dig igår men framåt, men nu ser vi den i sin helhet. Nu skiljer sig dessa färger något från vad Roland Quandt hade rapporterat, det vill säga Orkidégrå Y Djupblå. Kanske, när företaget presenterar mobilen den 23 augusti, kommer det att visa oss resten av de saknade varianterna.

Källor: SamMobile – @evleaks
0 Shares