Galaxy S10 och S10 + skulle ha ett hörlursuttag och en trippel huvudkamera

0 Shares

A ny läcka om Galaxy S10 och S10 + säger närvarande genom mediet Allt om Samsung. Därifrån kom de riktiga bilder av dessa två lag där du kan uppskatta dess design och utseende i detalj.

Från källan påpekar de att vi står inför prototyper, men att de är praktiskt taget desamma som de sista som kommer att presenteras på mindre än en månad.

Galaxy S10 och S10 +: med hörlursuttag och trippel kamera

De Galaxy S10 (att torka) skulle ha en 6,1-tums skärm och en kamera inbäddad i ett hål på skärmen. Eller som Samsung säger till dig, Infinity-O.

För honom S10 + – eller S10 Plus – den visa växer upp 6,4 tum och vi hittar dubbelkamera för selfies.

Som testenheter påpekar källan att animeringslogotyperna som visas när enheterna slås på kan ändras. Men om vi styrs av vad som återspeglas i bilderna ovanför dessa linjer, behåller det en kontinuitetsaspekt med andra smartphones Av märket.

I de bakre fallen är det där vi ser något slående: båda modellerna har trippel huvudkamera.

Dess layout är horisontellDe åtföljs av en LED-blixt och vad som verkar vara en pulssensor.

Personligen betecknade den aspekten med prylar som helhet påminner de mig mycket om Galaxy Note 9. De har mer uttalade hörn / kanter, medan sidorna är något böjda.

I dess nedre kanter ser vi också en annan särdrag som mer än man kan muntra upp: en kontakt Jack 3,5 mm hörlursuttag. Förhoppningsvis blir detta en konkret verklighet när de avslöjas.

Dessutom finns det USB Type-C-kontakt, huvudmikrofon och högtalargaller.

20 februari, nyckeldatumet

Vi är bara en kort stund borta från den officiella presentationen av hela Galaxy S10-familjen. Det kommer att vara nästa februari när Samsung kommer att fråga oss alla slags tvivel om funktionerna, specifikationerna, funktionerna och utformningen av dess flaggskeppsapparater under första halvåret.

Källa: SamMobile
0 Shares