Galaxy S7 kan ha en Snapdragon -processor

0 Shares

samsung-mwc-2013

Vi som är engagerade i mobilteknikens värld vet att den senaste tiden Samsung har valt att använda sina egna Exynos -processorer istället för Qualcomms, det ledande amerikanska företaget på sin marknad. Även om Exynos har gett det japanska företaget mycket bra resultat, är de tydligen inte 100% nöjda så att de kan inkludera en Snapdragon i sin nya Galaxy S7.

Väntar på IFA i Berlin, som kommer att äga rum under september månad och kommer att vara värd för presentationen av nya Note 5 och S6 Edge +, har vi redan rykten om att Samsung har påskyndat tillverkningen av sin nya flaggskeppsterminal.

Enligt de senaste läckorna, S7 kommer att innehålla den nya Snapdragon 820 -processorn även om det också finns spekulationer om idén om en annan modell med den senaste generationen Exynos SoC.

Till sist, Det antas att terminalen kommer att släppas med den senaste versionen av det gröna Android -operativsystemet, Android M, som om det bekräftas skulle vara bra nyheter som utan tvekan kommer att locka fler användare.

0 Shares