Galaxy Z Fold3 genomgår tuffa uthållighetstester

0 Shares

För bara några veckor sedan presenterades Galaxy Z Fold3, en av Samsungs nya fällmaskiner. Och tillsammans med detta team visades också det minsta av det sydkoreanska företagets vikning, vi pratar om Galaxy Z Flip3. Om du missade dessa annonser kan du återuppleva dem nedan.

Telefonen har dock genomgått tuffa uthållighetstester av youtuber JerryRig Allt. I denna demonstration utsätts laget för olika typer av stress, så som skärmens motståndskraft mot repor eller brand, materialets konstruktion och kvalitet kontrolleras, i andra aspekter.

Eftersom detta är en flexibel displayenhet kan den ge oss en känsla av att vara något känslig. Men enligt data från Samsung själv är Galaxy Z Fold3 80% mer resistent än sina föregångare. Utan vidare, låt oss se om Samsungs nya fällbara telefon klarar stresstesterna:

Som du kunde se i videon, Z Fold3 har klarat flera av hållbarhetstesterna gjord av Jerry. Och även om enheten är lite tunnare än Galaxy Z Fold2, finns det fortfarande mycket att förbättra på skärmen. Hur som helst, i allmänna termer är telefonen mycket mer motståndskraftig än sina föregångare.

Vad sägs om hållbarheten för Samsung Galaxy Z Fold3?

0 Shares