Gionee S9 och S9T får sin certifiering i TENAA

0 Shares

I slutet av februari förra året presenterade vi dig för Gionee S8, det kinesiska företagets senaste flaggskepp. När vi närmar oss slutet av detta år är det logiskt att anta att de redan förbereder förnyelsen av detta år. Men det skulle inte komma individuellt, eftersom vi skulle vara framför två telefoner: Gionee S9 och S9T.

Detta lag de blev bara fångade rödhänt efter dess passage och motsvarande certifiering i TENAA. Tack vare detta vet vi nu de flesta av dess (möjliga) tekniska specifikationer, som vi lämnar dig nedan.

Gionee S9

gionee-s9-tenaa

Gionee S9 (för att torka) skulle ha dimensioner på 154,2 X 76,4 X 7,4 millimeter och en vikt på 166,5 gram.

Skärmen skulle placeras på 5,5 tum med Full HD -upplösning. Dess processor är ett okänt märke, men vi vet att det är en oktakärna kör på 1,8 GHz.

Hans memoarer består av 4 GB RAM och 64 GB ROM. Om du vill kan du utöka det interna minnet med ett MicroSD -kort på upp till ytterligare 128 GB. Dessutom är mobilen Dual sim, men det är inte specificerat om det är hybrid.

LHuvudkameran har 13 MP och fronten stannar på 5 MP.

När det gäller anslutning är det bara känt att det har 4G, med stöd för VoLTE. För sin del är batteriet placerat i 3000 mAh.

Det operativsystem som ansvarar för att ge liv åt denna terminal kommer att vara Android, men vi ignorerar både motsvarande version av den och om den kommer att ha ett anpassningsskikt – eller inte – involverat.

För tillfället, Gionee S9 kommer bara i guldfärg.

Gionee S9T

gionee-s9t-tenaa

Den här telefonen delar flera egenskaper med avseende på sin bror, men den har också vissa skillnader:

Vikten skulle bli 200,8 gram. Processorn är också en åttakärna av ett okänt märke, dock med undantag för att arbeta på 2,0 GHz. Den kommer att finnas tillgänglig kl svart och guldfärg.

Resten av specifikationerna är exakt desamma som Gionee S9.

Gionee

För närvarande är det allt vi har att berätta om det kommande flaggskepp av det kinesiska företaget, vilket inte är litet. Efter att ha fått TENAA -certifieringen kan det förväntas att båda lagen officiellt presenteras på kort tid … eller kanske beslutar Gionee att förlänga tidsfristerna till nästa MWC.

Källor: PhoneArena – AndroidPure
0 Shares