Gmail för Android uppdateras så att du kan anpassa åtgärden som används när du sveper ett e -postmeddelande

0 Shares

Vem har inte varit upprörd över Google för att inte ha haft sin huvudsakliga e -postapplikation, har så många år med Android att jag aldrig gillade att Gmail hanterade mina e -postmeddelanden.

De enda ändringar som jag märkte med varje uppdatering var enkla estetiska ändringar eller redesigner i dess gränssnitt, men den innehöll inte det vi behövde mest.

Många e -postklienter tillåter oss att använda gester på vår e -postlista, t.ex. markera ett e -postmeddelande som läst med svep åt vänster eller höger, flytta den till en annan mapp … etc, utan att behöva öppna meddelandet, vilket vi ville ha för länge sedan i Gmail.

GOOGLE HAR ÄNTLIGEN HÖRT OSS

Google-jätten har släppt den efterlängtade uppdateringen av sin Gmail-applikation som förenklar hur vi hanterar våra e-postmeddelanden.

Google tillät oss bara att arkivera eller ta bort ett e -postmeddelande när vi svepte åt vänster eller höger. Men nu Det gör att vi kan anpassa vad gesten kommer att göra när ett meddelande skjuts.

Nu kan du välja mellan Arkivera, ta bort, markera som läst eller oläst, flytta till, skjut upp eller gör ingenting direkt om du väljer “Ingen”.

Vill du ha den önskade funktionen?

Gå bara till Play Butik och uppdatera Gmail -appen till senaste versionen nummer 8.50.20. Om det inte visas ännu kan du ladda ner det från Apk Mirror.

När appen är uppdaterad är allt du behöver göra att gå till Inställningar – Allmänna inställningar – Svepåtgärder, där kan du anpassa den åtgärd du vill använda när du sveper åt vänster eller höger i listan över mottagna meddelanden.

Källa: Android Police

0 Shares