Google arbetar med en bärbar surfplatta som drivs av Android och Chrome OS

0 Shares

google logo2

Digitimes rapporterar att Google avser att börja sälja en ny 2-i-1-enhet i år.

Vi pratar om en Android-surfplatta som kan konverteras genom att ansluta ett avtagbart QWERTY-tangentbord till en bärbar dator som kör Chrome OS.

Det är känt att lanseringen av nya artiklar på marknaden är planerad till andra kvartalet under eget varumärke Google. Enheten är för närvarande under utveckling, vilket ska slutföras under första kvartalet (detta görs av Quanta Computer).

I sin tur, med hänvisning till “tillförlitliga” källor, säger resursen 9to5google att Google arbetar med andra generationen av Chromebook Pixel, som presenterades för ungefär två år sedan, baserat på Chrome OS. Till skillnad från de flesta av deras eget slag har den nämnda modellen inte blivit budget.

Den nya Chromebook Pixel har fått kodnamnet Samus. Det rapporteras att den kommer att utrustas med en 5: e generationens Core M-processor i Y-serien från Intel och utrustad med en USB 3.1 Type C-kontakt (valfri pekskärm tillhandahålls). Det finns spekulationer om att Chromebook Pixel 2 och Googles nya 2-i-1 är samma produkt.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares