Google börjar skicka meddelanden om tillståndet för luftkvalitet i Chile

0 Shares

Med polarvågan som påverkar landets södra centrala område nuförtiden börjar luften försämras eftersom människor försöker ta sin tillflykt från kylan med metoder som förorenar miljön, som ved.

På grund av detta börjar andningssjukdomar dyka upp på grund av dålig luftkvalitet. Men många människor är inte medvetna om luftens verkliga tillstånd i vår stad, Och det är där en användbar lösning kommer från Google.

För några dagar sedan började vi ta emot aviseringar från Google på våra mobila enheter var vi informeras om tillståndet för luftkvaliteten på den plats där vi är.

När vi har skrivit meddelandet, Google ger oss mer information och rekommendationer om hur vi ska ta hand om oss själva för att inte ha sjukdomar på grund av den dåliga luftkvaliteten som finns på den aktuella platsen.

Av vad vi har kunnat uppskatta, varningar börjar komma runt 21:00, och de kommer inte bara på Android -enheter, de kommer också på iOS -enheter som har Google -appen installerad, som är tillgänglig gratis i App Store.

DU KAN OCKSÅ FRÅGA GOOGLE OM LUFTKVALITETEN PÅ DIN PLATS

Om du inte har fått den här typen av meddelanden ännu på din enhet kan du fråga Google på samma sätt med din röst och säga följande: “Hur är luftkvaliteten i xxxx?”

Så nu vet du kära läsare, var försiktig med luftkvaliteten under dessa kalla dagar och ta hand om dig själv.

0 Shares