Google DayDream View kan nu köpas i Spanien

0 Shares

För några dagar sedan sålde Google Google Pixel 2 XL (ja, förförsäljning), den första Google-smarttelefonen som kom till vårt land och företagets andra avancerade enhet. Med Pixel 2 XL beslutade Google också att ta med DayDream View, virtual reality -tittarna som är kompatibla med olika enheter. Denna underbara, byggd med bra, trevliga material och mycket bekväma visir kan nu köpas i Spanien.

Specifikt kan vi köpa den andra generationen av Google DayDreams. Priset är bara 109 euro. Den innehåller också den lilla fjärrkontrollen som heter “WiiMote”, för att navigera med glasögon på. Google DayDreams är kompatibla med en mängd applikationer. Android har till och med en specifik tjänst där vi kan hitta en mängd spel, appar etc.

https://www.youtube.com/watch?v=PNBL2DpB1YE

Innan du köper dem bör du veta att inte alla enheter är kompatibla, bara några få. Självklart, Google Pixel 2 är. Även Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8 + och Galaxy Note 8. Huawei Mate 9 Pro är också kompatibel, liksom Moto Z och Z2. ZTE Axon 7 har också fått Daydream -stöd. Slutligen, Asus ZenFone AR.

Om du har någon av dessa enheter och du gillar att experimentera med virtual reality, tänk inte två gånger. Du kan köpa dem här.

0 Shares