Google Destinations, det nya sökverktyget för Google

0 Shares

Även om det kan verka som en lögn, kommer både vår och sommar närmare och närmare och det är därför fler och fler människor vill ta en resa eller en tillflyktsort för att njuta av andra områden och det är därför som många planerar sina resor via mobiltelefonerna som lyckas underlätta uppgiften. Från Google rapporterar att det enligt deras egna uppgifter har skett en stor ökning av människor som planerar sina resor via smartphones, både för att boka hotell och för att köpa flyg, bland annat.

New_ways_of_planifi-002

Och i det kommer det in på scenen Google som idag har presenterat en ny funktionalitet som lovar att underlätta dessa sökningar från våra smartphones, kommer i princip att ägna sig åt att hjälpa oss att upptäcka och planera alla resor på vår mobil, tydligt via Googles sökmotor.

Denna nya funktion fungerar enligt följande: vi gör en sökning på vår enhet, väljer kontinent eller land, därefter måste vi lägga till ordet destinationer och därmed kommer vi åt navigationsalternativen Destinationer. Den nya funktionaliteten tillsammans Google Flights och Hotellsökning och därmed, när du väljer en destination, se flyg och hotell tillgängliga direkt. Dess största verktyg är att förenkla vår sökning eftersom den hindrar oss från att öppna dussintals länkar och flikar för att leta efter information och därmed på ett enklare sätt kommer vi att ha vår resa planerad.

New_ways_of_planifi-006

Men dess funktionalitet slutar inte där eftersom det också gör det möjligt för oss att söka efter månad, och när vi till exempel söker efter en destination i juni kommer det att indikera vilka dagar det finns bättre priser i den månaden bara genom att filtrera sökningen efter månad. Och det slutar inte ens där sedan du klickade på fliken “Att utforska”, Och undvik således folkmassor eller resa i dåligt väder tack vare andra resenärers besökshistoria och resa till destinationen utan problem.

Tack vare detta, glöm att när du planerar en resa tar du längre tid än normalt eller har några problem eftersom nu Google Det gör allt enklare för dig.

0 Shares