Google förbereder mobiler med Android One för mindre än 50 euro

0 Shares

android en

Allt verkar tyda på att Googles Android One -förslag inte har blivit som Mountain View förväntat sig. Initiativet har mycket att ge sedan dess Det föreslås att tillverka terminaler till mycket överkomliga priser för de länder med få ekonomiska möjligheter. Dessutom har många ifrågasatt om detta initiativ skulle ge företaget fördelar, vilket i slutändan blir huvudmålet.

Enligt den prestigefyllda Financial Times, Android One är redo att lanseras på marknaden igen med nya funktioner bland vilka vi kan markera en betydande sänkning av priset på de olika terminalerna även under 50 dollar.

en etta

Vi får inte bli förvirrade. Detta betyder inte att till exempel i Sydafrika en Moto X kommer att säljas för 40 euro. Vad projektet föreslår är smartphones med slutna hårdvaruspecifikationer som gör att företaget kan leverera programuppdateringar i tid.

Men varför misslyckades Android One i första hand? Svaret är väl uppenbart. Det primära målet med projektet var att ingen terminal skulle överstiga $ 100 i pris, vilket vi kan se idag inte har uppnåtts det minsta.

Vid det här tillfället kommer priserna att sjunka till $ 42 inklusive, så det är en bra anledning att säga att Android One nu har en chans att lyckas. Dessutom har Google arbetat med versioner av tjänster som bland annat Google Maps, YouTube, så att de förbrukar mindre bandbredd och på så sätt har en relativt acceptabel funktion för priset på enheterna.

0 Shares