Google förbereder tillsammans med Samsung en specialversion av Android för sin fällbara telefon

0 Shares

Vi har hört det i flera år Samsung arbetar med en vikbar smartphone, och detta har visats av olika läckor, rapporter och patent som har dykt upp längs vägen. Sanningen är att tillkännagivandet av denna enhet kan vara mycket närmare än vi tror.

Som kommenterat Bloomberg, den här telefonen skulle ha en speciell version av Android (utesluter att han använder Tizen, som kommenterat någon gång) som han är utvecklat i samarbete med Google för att inte lämna något åt ​​slumpen. Detta beslut togs i princip för att undvika misstag som har gjorts på andra telefoner med två skärmar.

Även om Google är direkt inblandat, samma källa anger att alla konstruktionsbeslut kommer att fattas av tillverkaren, så det är mycket troligt att vi kommer att se något liknande Samsung Experience i den slutliga produkten.

Under andra veckan i november de Samsungs utvecklarkonferens ochn San Francisco, USA, och i så fall är det mycket troligt att vi kommer att få några nyheter om denna förväntade enhet. Vi kommer att vara där för att berätta alla nyheter från platsen.

0 Shares