Google lanserar Pixel Buds A-serien och de kostar $ 99

0 Shares

De hade ryktats i flera månader och vi trodde att vi skulle se dem debutera under Google I / O 2021, men idag har den nya Pixel Buds A-serien äntligen tillkännagivits, en version mycket billigare än modellen som lanserades 2020, men det offrar inte lika många fördelar, vilket gör dem väldigt attraktiva.

Liksom Pixel Buds har A-serien en 12mm dynamisk drivrutin som ger en mycket bra ljudkvalitet, har de fortfarande integrationen av Google Assistant via kommandot “Hej Google” och de har också motståndskraft mot vatten och svett, med en certifiering IPX4.

Utöver förändringarna i fodralets och hörlurarnas färger är designen densamma, även om de har en liten touch-up på fenan som gör att headsetet kan fästas bättre mot örat, vilket gör det mjukare och mindre.

Batteriets livslängd förblir också densamma, med 5 timmars autonomi i varje headset, kan nå upp till 24 timmar om det kombineras med laddningsväskan. Med 15 minuters laddning i fodralet kan hörlurarna också ge 3 timmars uppspelning.

Även om det naturligtvis har skett förändringar för att sänka priset. A-serie fallet har inte trådlös laddning och hörlurarna har förlorat det användbara svep gest vilket gör att originalen kan öka eller minska volymen.

Slutligen har Google angett att de helt har löst de problem som vissa användare hade med ljud- och Bluetooth-anslutning. Pixel Buds A-serien kommer att vara tillgänglig från 17 juni i USA och Kanada och kan förbeställas från och med idag.

Källa: Google

0 Shares