Google Meter, Wi-Fi-information, aviseringar och batteri på din tapet.

0 Shares

Sedan augusti har vi Android -experiment, en webbplats där Google samlar alla sina experimentella applikationer och var vi kan ladda ner dem. Idag har företaget lanserat en ny app som tillhör ett nytt anpassningsprojekt där Google försöker göra saker enklare för oss.

Vi har kunnat ladda ner i två dagar nu Att lägga, a tapet animerad av Google som kommer att visa oss statistik från vår mobil. Denna statistik visas i realtid och vi kommer att kunna uppskatta batterinivå, wifi -signal och till och med aviseringar med en fantastisk design och enkel att använda.

Varje gång vi låser upp våra enheter uppdateras applikationen för att visa oss den aktuella statistiken förutom att komma till liv och röra sig efter vår mobils position.

0013500988

Google den kan i framtiden lägga till nya funktioner till sin tapet och göra den kapabel att visa oss mer information om vår terminal. Den enda nackdelen som kan hittas med applikationen är att informationen, till exempel batteriprocenten, har samma färg som tapeten, så den skiljer sig inte alltid bra. En annan nackdel är att det på vissa mobiler inte tillåter dig att gå in i appen så att den inte kan konfigureras när du väljer den information du vill se, men detta bara om det händer dig, annars kommer du att kunna använda det fullt ut .

De app det är redan gratis in Google play och för att ladda ner det behöver vi bara ha en terminal som har Android 4.0 Från och med nu lämnar vi länken nedan för alla som vill ladda ner den.

Mätare i Google Play | Ladda ner

0 Shares