Google Pay, nya Android Pay och Google Wallet

0 Shares

CES i Las Vegas har börjat, och det verkar som om Google (på ett lite mer diskret sätt) har velat meddela något mycket viktigt. Din sammanslagning av betalningsplattformar. Hittills hade det amerikanska företaget från Mountain View Android Pay som sin huvudsakliga mobila betalningsplattform, liksom Google Wallet, som trots att det var den första betalningsplattformen, beslutade att hålla den vid liv och lämna den i en överföringsportal på samma server. Dessa två funktioner, tillsammans med det automatiska kompletta Google Chrome-kortnumret, Den har gått samman och heter nu Google Pay.

Med Google Pay kan vi betala med vårt kreditkort från vår smartphone. Dessutom inkluderar det möjligheten att göra direktöverföringar utan att behöva lämna ansökan. Det här är vad Google har sagt om det.

Google Pay

”Med Google Pay blir det lättare för dig att använda betalningsinformationen som är lagrad i ditt Google-konto, så att du kan effektivisera betalningsprocessen med sinnesro. Under de kommande veckorna ser du Google Pay online, i butik och på alla Googles produkter,
och även när du betalar vänner. »

Google Pay kommer inom några veckor på alla enheter. För närvarande har det redan dykt upp på vissa användare. Logotypen för Android Pay ändras av ‘G’ från Google och ordet Pay.

0 Shares