Google Pixel 2 XL, all information, funktioner och pris

0 Shares

En av årets mest efterlängtade smartphones har äntligen landat, det nya från google landar under namnet Google Pixel 2 XL. Den här high-end kommer inte ensam eftersom den också kommer åtföljd av en mindre version.

Display och design för Google Pixel 2 XL

De Google Pixel 2 XL har en 6-tums P-OLED-skärm. Den har en QHD -upplösning 1440 × 2880 pixlar. Den innehåller också Gorilla Glass 5.

Designmässigt liknar den mycket den mindre versionen. På framsidan kan vi se en ramlös design, samt två högtalare upp och ner. På baksidan har vi en kombination av aluminium och glas och det mest anmärkningsvärda, en enda kamera. Google Pixel 2 XL rör sig bort från den dubbla kamerans vurm som implementerades. Fortsätt med ryggen hittar vi en fingeravtrycksläsare vid gränsen för färgseparationen, två färger som Google har vant oss. Dessa färger blir svartvita och möjligheten till fler färger utesluts.

Kraft, 4 GB RAM -minne för att flytta Android Pure

Det första och viktigaste är att Google har integrerat 835 processor. Många kunde hoppas att de var den första smarttelefonen som integrerade den nya generationen processorer. Men ingenting är längre från verkligheten, Google går inte fram en generation men det integrerar de mest kraftfulla idag.

Det är dags att prata om dess konfiguration, det första vi hittar med 4 GB av Bagge, vad du behöver för att hantera multitasking. När det gäller lagring kommer vi att ha två versioner av 64 Y 128 GB intern lagring. Så mycket lagring måste vara för något och det är det tyvärr inkluderar inte microSD. Men att vara Google erbjuder dig möjligheten till Google Foto, för dina bilder och videor.

Kameror

Det är kamerornas tur, en egenskap som får människor att välja en eller annan mobil. I det här fallet, som vi har sagt tidigare, har Google Pixel 2 XL inte en dubbelkamera utan en enkel kamera.

I ryggen har vi 12 megapixlar med laser autofokus och integrerar Dual Pixel -teknik. Det belyser också den elektroniska och optiska bildstabiliseringen utöver bländaren f / 1.8. När det gäller video har vi möjlighet att spela in 1080p vid 30, 60 eller 120 fps och 720p vid 30, 60 eller 240 fps, utan att glömma inspelning vid 4K.

För sin del är den främre kameran 8 megapixlar med fast fokus och en bländare f / 2.4. När det gäller inspelning av videor kan vi göra det på tre sätt. Kvalitet 1080p vid 30 fps, 720p vid 30fps eller 480 vid 30 fps.

Andra funktioner

För det femte är det också andra bra funktioner i Google Pixel 2 XL. Till exempel din batteri av 3 520 mAh eller integrationen av Bluetooth 5.0. Det måste också sägas att det har, hur kan det annars vara, USB-Coch stereohögtalare. Vi kan inte glömma Google -assistenten. I det här fallet kommer det att vara första gången det kommer på spanska, när Pixel 2 XL är tillgänglig. Det har också ett nytt alternativ för att ringa över kanterna. Om vi ​​klämmer på dem öppnas guiden. Den innehåller också en funktion som kallas alltid-på-skärmen, som gör att vi kan se innehåll utan att behöva komma åt skärmen. Google Assistant finns också i den här funktionen.

Pris och tillgänglighet

https://www.youtube.com/watch?v=7cjVj1ZyzyE

När det gäller tillgänglighet vet vi fortfarande inte det men vi vet att det från och med 26 oktober kan reserveras i Orange eller i Google Store. Och den skulle tydligen komma ut den 15 november i Spanien. Dessutom har Google Pixel 2 XL kommer att komma till Spanien med ett pris på 959 euro.

0 Shares