Google Pixel 2 XL uppdateras med nya lägen för skärmen

0 Shares

Google Pixel 2 XL, den nya Google-enheten idag får en uppdatering med mycket intressanta nyheter. Visst har du hört talas om klagomålen om mättnaden på den här enhetens skärm. Den stora G bestämde sig för att sänka mättnaden för att göra en mer realistisk färgdisplay. Men många användare, även tekniskt kunniga, klagade på dålig kalibrering. LMountain View-företaget rapporterade att det skulle fixa den här funktionen med en ny uppdatering, och detta når redan alla enheter.

Google Pixel 2 XL-skärm
© Android Perfekt

Den nya uppdateringen inkluderar nya “färger” -lägen för din skärm. Specifikt, tre lägen för att välja den intensitet som vi gillar mest.

  • Förstärkt: Det liknar den rika färgfunktionen vi hade på Pixel 2 XL. Det handlar om att förstärka färger utan att mätta dem.
  • Naturlig: Det mest praktiska alternativet gör att färgerna ser mer naturliga ut utan överdriven mättnad. Med detta läge får vi mer på skärmens trohet.
  • Mättad: Detta är det läge som många har väntat på, mätt färgerna tills de når sin maximala prakt. Vi får visualisering, men vi förlorar skärmens trohet.

Uppdateringen korrigerar inte de blåaktiga betraktningsvinklar som vi redan har sett i Google Pixel 2 XL, men det förbättrar enhetens prestanda lite, lägger till en ny säkerhetsuppdatering och fixar små buggar.

0 Shares