Google Pixel 3 skulle vara en cabriolet med Andromeda

0 Shares

Utan tvekan kommer Google att ha mycket att visa och tillkännage den 4 oktober. Tyngdpunkten ligger på Pixel och Pixel XL, smartphones efterföljare till Nexus -linjen. Men nu ska vi berätta om en annan enhet som – förmodligen – fungerar på och att några detaljer har läckt ut idag: Pixel 3.

Enligt rykten, det skulle vara den första cabriolet som styrs båda in programvara som i hårdvara av den stora G. Det vill säga, vi skulle stå inför en hybrid som, eller du kan använda som en bärbar dator konventionella, eller ta till det som en läsplatta.

En annan mycket slående punkt är operativsystem för denna enhet: Andromeda. Ja, samma som vi berättade om i morse, den med en kombination / fusion av det bästa av Android och Chrome OS.

pixel-3-google-02

Enligt Android Authority, Pixel 3, även internt känd som Bison, skulle innehålla en 12,3 tums pekskärm.

Vi skulle ha möjlighet att välj två processorer: antingen går du på en Intel Core m3 eller en Intel Core i5. Tillsammans, RAM -minnet skulle vara 8 eller 16 GB; och den interna lagringen är konjugerad 32 eller 128 GB ROM.

Dessutom kommer det att ha två USB Type-C-portar, en kontakt Jack 3,5 mm för hörlurar, stereohögtalare, inbyggda mikrofoner och ett batteri som kan ge oss upp till 10 timmar av användningstid. Var nu uppmärksam på dessa data: allt detta kommer att komprimeras i en kropp av 10 millimeter tjock.

Utgångspriset skulle vara från 799 USD. Det här sista avsnittet ger oss att förstå att vi kommer att möta en cabriolet dedikerad till att tävla med dem i sin klass i tävlingens enastående intervall, vilket betyder Microsoft Surface och vissa Apple -produkter, bland andra.

pixel-3-google-01

Det finns ingen säkerhet om Chromebooks möjliga vistelseort om den här Pixel 3 visar sig vara sann. Vissa tror att den nya produkten skulle gå för de något högre intervallerna, medan Chromebooks kommer att förbli för användare med lägre krav, till exempel marknaden för skolor där en av dessa ges bort för sina elever. En annan separat fråga rör den framtida existensen av nuvarande Pixel C och Chromebook Pixel. Med andra ord är vi mitt i ett hav av osäkerheter.

Vi bör dock fortfarande vänta länge för att ta reda på vad Google har planerat. Tja, enligt samma källa, denna Pixel 3 skulle avslöjas någon gång under tredje kvartalet 2017… Ja, det finns fortfarande ungefär ett år kvar att veta om detta rykte blir verklighet.

Källa: Android Authority
0 Shares