Google Pixel 3 -smartphones har ett nytt problem med kameran

0 Shares

Google Pixel 3 och Pixel 3 XL har återigen lagts till i listan över problem som påverkar prylar. På Reddit-forumet började ägarna till de ödesdigra smartphonesna klaga på ett fel som leder till att kameran kopplas ur i telefonen.

Google Pixel 3

Felet kan manifestera sig på olika sätt, men resultatet är alltid detsamma: oförmågan att använda kameran. Ibland visas ett “dödligt fel” -meddelande i kameraprogrammet och det stängs. I andra fall, när kameran slås på, visas meddelandet “det går inte att ansluta till kameran” på skärmen, varefter programmet avslutas. Om du laddar om löser problemet bara tillfälligt. Dessutom kommer en fabriksåterställning eller säkert läge inte att lösa problemet.

Vad som orsakar problemet är ännu inte klart. Vissa användare antar att Android inte stänger av kameran ordentligt, så när kameran sedan startas tror appen att kameran fortfarande används.

Alla gadgetägare nekades en begäran om att byta ut problemanordningen i servicecentret. Google själv har ännu inte kommenterat den nuvarande situationen. Vi väntar på nästa uppdatering för att åtgärda alla buggar.

0 Shares