Google Pixel 3 XL kommer att använda LG -skärmar igen

0 Shares

Kommer du ihåg all kontrovers som Pixel 2 XL -skärmen genererade? Det visar sig att telefonen hade blå färger om vi tittade på den från vissa vinklar och till och med fick brännskador efter några veckors användning. Den goda nyheten är att Google i stor utsträckning fixade dessa problem med uppdateringar men det visar sig att Pixel 3 XL skulle upprepa skålen.

En rapport om Weibo -nätverket påpekar det LG kommer återigen att ansvara för att ge Google OLED -skärmar med hack som kommer att användas i Pixel 3 XL, även om det kan förväntas att Google är ganska orolig för situationen så att det som hände med dess nuvarande high-end inte händer igen.

Det som oroar är att hittills LG har inte släppt någon enhet med dessa funktionereftersom din LG G7 ThinQ använder en LCD -panel och dina senaste OLED -displayenheter inte har en hack.

Om du frågade mig skulle jag inte oroa mig för även om Google har liten erfarenhet av att designa telefoner har det vidtagit bra åtgärder för att lösa problemen som Pixel 2 XL ursprungligen presenterade och programvaran kommer att vara bättre förberedd med ankomsten av företagets nya high-end.

Det förväntas att den nya Pixel 3 kommer att åtföljas av en ny Pixel Watch, liksom den andra versionen av Pixel Buds och att allt detta kommer att presenteras i oktober månad, efter ankomsten av Android P, som vi redan har testat.

Källa: PhoneArena
0 Shares