Google Pixel Buds 2 började säljas – första recensioner

0 Shares

Sex månader efter tillkännagivandet av andra generationens Google Pixel Buds säljs det äntligen för 179 dollar. Hörlurarna finns i fyra färger: svart, vit, mintgrön och korall. De första recensionerna av Google Pixel Buds har redan dykt upp på webben.

Google Pixel Buds 2

I recensioner framstår de nya Google Pixel Buds som något nytt och unikt. Granskare lyfter fram bekvämligheten och användarvänligheten, fullständig integration med Google Assistant och den bästa Android-parningen hittills.

Hög ljudkvalitet

De flesta granskare är överens om att ljudet är klart och skarpt, med god åtskillnad mellan höga och låga nivåer och inget ljud finns i billigare hörlurar. Men på grund av Pixel Buds lilla formfaktor och brist på ANC matchar de inte audiofila enheter som Sony WF-1000XM3 eller Jabra Elite 75t.

Bättre röst- och beröringskontroller

Företagets erfarenhet av produkter som Google Nest Mini påverkade tydligt dess inställning till Pixel Buds. Full röstintegration med Google Assistant är en enastående funktion i headsetet.

Google Pixel Buds 2Google Pixel Buds 2

På ett sätt är Pixel Buds en bärbar version av Google Nest Mini med Google Assistant och intuitiva pekreglage. Hörlurarna har också automatisk parning och adaptiva ljudfunktioner beroende på omgivningen.

Andra funktioner i de nya Pixel Buds inkluderar vattenresistens (IPx4) och en översättningsfunktion i realtid.

Liten formfaktor, acceptabel batteritid

Pixel Buds har en otroligt liten formfaktor, jämförbar med AirPods. Men till skillnad från de flesta hörlurar ser de faktiskt coola ut. Hörlurarna finns i olika färger, de sticker inte ut ur örat och deras laddningsväska är ganska diskret.

Google Pixel Buds 2Google Pixel Buds 2

De flesta noterar att Pixel Buds inte faller ur öronen, inte ens under intensiva träningspass eller när du byter kläder. Det är sant att vissa granskare noterar lätt obehag när de bär headsetet länge.

Pixel Buds batterilivslängd är lite nedslående. Hörlurarna erbjuder 4 till 5 timmars användning och upp till 24 timmar från laddningsväskan. Medan autonomi hörlurar från andra tillverkare till ett liknande pris, som Jabra Elite 7t, är 7-8 timmar och med ett laddningsfodral upp till 28-30 timmars arbete. Ändå räcker det för många, 4-5 timmars autonomi. Och en snabb 10-minuters laddning ger dig ytterligare 2 timmars musikuppspelning.

Google Pixel Buds 2

Även i recensionerna märkte vi en intressant funktion – den ojämna energiförbrukningen för höger och vänster hörlurar. Google noterade snabbt att det borde vara så, eftersom den ena hörlurarna någon gång kan användas mer aktivt än den andra. På grund av denna fördelning och det alternativa utförandet av uppgifter uppnås en stor total autonomi.

Slutsats

Google Pixel Buds kommer att tilltala ett brett spektrum av människor eftersom de löser vanliga problem som människor möter med användare av trådlösa öronproppar. Pixel Buds är små och snygga och faller inte ur örat när du springer. Och med full integration med Google Assistant är Pixel Buds det enda seriösa headsetet för smarta hemfans.

0 Shares