Google Pixel C, analys

0 Shares

IMG_9490

Det kan vi inte förneka Google det är som en chokladask. Han överraskar oss alltid med något nytt som vi ibland tycker om och ibland inte. I det här fallet överraskar det stora G: et med en surfplatta 100% designade och tillverkade av dem, designad för produktivitet. Det handlar om det nya Google Pixel C. En surfplatta med mycket bra funktioner som är redo att tävla i världen av konvertibla surfplattor.

Kommer Android att vara genomförbart för produktivitet?

Design

IMG_9473

Som väntat har Google velat ge honom mycket kärlek, metalliska ytor, med Anodiserad aluminium på baksidan som ger den en elegant och mycket Premium touch. Det är utmärkt vid beröring, det är ganska fast och det griper mycket bra. Dessutom, 7 millimeter tjock De hjälper oss att transportera det enkelt, även om vikten är obalanserad (517 gr).

Ingen titel

Det som mest fångade min uppmärksamhet är bakdelen. Överst har vi en sorts svart rand, som lyser med färgerna Gellerellergloch vara på. Något riktigt fascinerande, men jag ser fortfarande bakdelen lite intetsägande. Vi har saknat en stor “Google” i ryggen.

Kort sagt, en surfplatta med utmärkta material, vacker och det känns väldigt bra.

Tekniska specifikationer.

Mått: 242 x 179 x 7 mm med en vikt på 517 gr

Skärm: 10,2-tums LTPS LCD, 2560 x 1800 upplösning (308 PPI) 500 nit ljusstyrka, √2 bildförhållande

Processor: Nvidia Tegra X1 64 Bit, GPU: Maxvell

BAGGE: 3 GB LPDDR4

Lagring: 32/64 GB

Backkamera: 8 megapixlar

Fram kamera: 2 megapixlar

Batteri: 9000 mAh

OS: Android 6.0.1 Marshmallow

Anslutningar: WI-FI, BT 4.1

Andra: USB typ C,

Prestanda

I det här fallet har Google valt att ge sin cabriolet en bra prestanda och har valt en nvidia -processor, Tegra X1. En 64-bitars processor med åtta kärnor som hjälper dig att få ut det mesta av det. Resultat? Förvånande! en föreställning som överraskar och inte för dåligt. Tack vare processorn och 3 GB RAM vi uppnår otrolig prestanda, spelar, surfar, öppnar de mest kraftfulla applikationerna, Pixel C motstår allt! fantastisk prestanda, av tio!

Skärm

IMG_9489

Namnet “Pixel” är för skärmen. Vi har inget mer och inget mindre än 308 pixlar per tum, på LTPS LCD -panel av 10,2 tum med en upplösning på 2560 x 1800 pixlar. Slutsats? en av de bästa skärmarna som setts på en surfplatta. Levande färger, fantastisk ljusstyrka, utmärkt skärpa, otroliga vita Vi kan inte begära mer. En perfekt skärm för att konsumera multimediainnehåll. Utan tvekan en annan punkt där Pixel C visar sitt bröst.

Ljud

IMG_9497

Ljud på en surfplatta är utan tvekan en mycket viktig punkt, särskilt om vi vill få ut det mesta av multimediainnehåll (Bra alternativ för skärmen, prestanda ..) Vi har dubbla stereohögtalare, ligger en på varje kant av Pixel C. Ljudkvaliteten är fantastisk, oslagbar, riktigt bra. Platsen är ganska anständig, men det finns inget som främre högtalare .. Ändå, korrekt placering och ljud av tio.

Högst upp på surfplattan har vi 4 mikrofoner Justerat. Vad är de till för? Jag vet inte, vi har inte hittat någon användning för det. men de ger surfplattan en ganska cool touch.

Kamera

Personligen tror jag att den bakre kameran inte är särskilt genomförbar i surfplattor, i dessa situationer är den främre kameran den som skulle behöva ha högre upplösning, ljusstyrka etc. I det här fallet är den bakre kameran på 8 megapixlar är ganska dåligtDet var att vänta på en surfplatta. vi har tagit några bilder, och det kan vi se detaljnivån är mycket låg, det tolkar inte färger bra, sensorn är inte särskilt ljus .. som vi har sagt var det att vänta på en surfplatta.

Den främre kameran, å andra sidan, trots den lägre upplösningen (2 megapixlar), men det är ljusare än baksidan, och det är bra. men inte den perfekta kameran. Tyvärr.

De kamera app Det är Googles eget, en enkel applikation, med flera mycket intressanta lägen, men det saknar något annat, något pro- eller manuellt läge för att spela och få fram vår mest fotografiska sida.

programvara

IMG_9539

Android 6.0.1 Marshmallow och som förväntat, Ren Android, inget anpassningsskikt. Det är en lättnad att veta att den här surfplattan alltid kommer att vara uppdaterad. Med Googles egna applikationer och utan något förinstallerat.

Google har velat ändra programvaran för surfplattformatet, vilket gör det mer tillgängligt. Förutom det vanliga röstkommandot “OK GOOGLE“Och den nya funktionen”NU PÅ KRANEN“Nu den navigeringsknappar De är inte alla i mitten, vi har hem- och bakknapparna på vänster sida och multitaskingsknappen till höger. för meddelandefältet vi kan sänka den på vardera sidan av toppen. Små detaljer som gör upplevelsen enklare för oss. Trots det har vi sett det i några av Googles egna applikationer de anpassar sig inte särskilt bra till surfplattelägevilket gör att vi måste rotera skärmen för att komma åt programmet.

Denna surfplatta är utformad för produktivitet. Tyvärr är programvaran inte gjord för dettaSynd att den stora G inte tänkte så mycket på det. Vi förväntade oss något mer.

Tangentbord för Pixel C

IMG_8478

Tekniska specifikationer:

Mått: 242 x 179 x 5,5 mm med 399 g vikt

Tangentbord: Justerbar: 100 till 135 grader

Anslutningar: Blåtand

Batteri: 0,5 WHr, induktionsladdning via Pixel C

Material: Anodiserad aluminium

Under en kort tid har vi kunnat testa tangentbord för Pixel C, ett tangentbord som implementerar samma material som Pixel C (Anodiserad aluminium) och att vi kan lägga till med hjälp av en magnet som sitter högst upp på tangentbordet. Det är mycket bekvämt och mångsidigt. men jag förväntade mig lite mer. kanske en pekplatta, för att slutföra upplevelsen. Vad mer mjukvaran erbjuder inget nytt för tangentbordet. (Bortsett från att upptäcka det och kunna skriva) Ett mycket stort misslyckande från det stora G: s, som utan tvekan behöver förbättras ja eller ja så snart som möjligt.

Tyvärr säljs tangentbordet separat, till ett pris av 169 euro, ett riktigt högt pris. Men lyckligtvis arbetar utvecklarna med att göra det till ett bättre tillbehör för vår surfplatta. I Asphalt 8 -spelet kan vi spela genom tangenterna och förhoppningsvis fortsätter detta.

Batteri

anigif

Batteriet är 9000 mAh, resultatet har varit förvånansvärt bra. Jag såg inte slutet på batteriet. Del är tack till batterioptimeringsläge av Mashmallow. I slutet av dagen är en surfplatta inte som en smartphone som vi alltid är medvetna om. Det innehåller också snabb laddning.

Och det är när Google -ränder kommer till liv igen. Den delen, när vi trycker på surfplattan tänds och visar batterisignalen. Det låter dumt, men det är förvånansvärt användbart.

Pris

Priset på denna enhet är 499 €, 32GB version och av 599 € 64 -versionen. Kan inte expanderas via microSD. ett ganska anständigt pris för den typ av produkt vi pratar om. Förhoppningsvis tappar Google inte greppet om nästa version.

Slutsatser

IMG_9480

Pixel C är möjligen den bästa surfplattan på marknaden. Personligen, om jag var tvungen att köpa en, skulle jag inte tveka på den här. Utmärkt display, oslagbar design, otrolig prestanda … Men ingenting är perfekt, och det är inte heller denna surfplatta. Det saknar några förbättringar, till exempel i programvaran, för att inte tala om produktivitet. Den här surfplattan är inte den bästa på det, vi saknar också en 4G -version och en microSD -kortplats. När det gäller tangentbordet är det ett bra tillbehör, men det måste förbättras och en Stylus hade varit bra (för att inte uteslutas).

Trots det upprepar jag (och jag tröttnar aldrig på det) den bästa surfplattan på marknaden.

0 Shares