Google Pixel och Nexus uppdateras med säkerhetsuppdateringen i november

0 Shares

Alla borde veta att en av de största fördelarna med att äga en Pixel-telefon är förutom kameran att de får programuppdateringar före resten av Android-användarna.

Nutiden, Google har uppdaterat sina Pixel 2 och 3 enheter – och Nexus som fortfarande lever – med säkerhetsplåstret daterat 5 november. Första generationens Pixel har ännu inte fått uppdateringen, men den förväntas få den inom några timmar.

När det gäller uppdateringen, Google har inkluderat förbättringar av aviseringarnas stabilitet, har förbättrat applikationsprestanda med hjälp av bild i bildläge, som är fallet med WhatsApp, Duo eller Maps, förutom många förbättringar på säkerhetsnivå.

Å andra sidan, med den här uppdateringen, visas alternativet att aktivera Google Assistant via en ikon i sökfältet på skrivbordet igen i Pixel 2, ett alternativ som redan hade dykt upp i betaversionen av Android Pie, men togs bort. I finalen version för Pixel 2.

De OTA-uppdatering är nu tillgänglig för Pixel 2, Pixel 3, Pixel C, samt Nexus 6P och 5X. Om den inte har nått dig, kolla in enhetsinställningarna och uppdateringen kommer automatiskt.

Källa: Google
0 Shares