Google Pixel XL fångas (igen) på Geekbench

0 Shares

För två veckor sedan presenterade vi dig för passage av Google Pixel XL via Geekbench. Vid det tillfället avslöjades många av dess tekniska specifikationer som avslöjade olika aspekter.

Och nu, utan att veta exakt varför, den här enheten har gått igenom samma sak igen riktmärke. Från och med nu räknar jag med att egenskaperna är praktiskt taget desamma som den första filtreringen. Därför, detta förstärker bara allt hittills känt, lägga till fler marker till hårdvara slutet med vilken denna terminal skulle se ljuset.

Google Pixel XL, ju större desto fler läckor finns

pixel-xl-geekbench-01

Den här gången identifieras enheten som Svärdfisk, ditt kodnamn från början.

Den har en processor Qualcomm Snapdragon quad-core med 1,59 GHz. Medan den exakta modellen inte är specificerad, den här gången pekar ryktena på Snapdragon 821; och inte 820 som sagt vid föregående tillfälle.

Oavsett processor i slutändan kommer du att ha garanterad och garanterad effekt. Till detta måste vi lägga till hans 4 GB RAM.

Operativsystemet är Android 7.1. Det vill säga, vi pratar om en uppdaterad version av den nuvarande 7.0 Nougat.

Slutligen, med avseende på resultaten av testa i sig, Pixel XL uppnådde 1 659 poäng i testet Single-Core och 3.951 tum Multi-Core. Med andra ord, och med tanke på riktmärke för två veckor sedan gjorde han bättre i enkärniga fasen, men avböjde i det andra avsnittet. Det är dock normalt att dessa typer av skillnader tenderar att uppstå, särskilt om vi anser att vi står inför rykten och att de skulle vara testanordningar.

Hur som helst, om allt går enligt planen, nästa 4 oktober Vi måste officiellt träffa de nya Nexus Pixel och Pixel XL.

Källor: Phone Arena – Geekbench
0 Shares