Google Play ger oss kampanjkoder för att ge bort appar

0 Shares

Och slutligen kommer vad många Android -älskare och utvecklare önskade sig och det är att efter att ha väntat länge, kampanjkoder till Google Play. Denna funktion är redan integrerad i den officiella Apple -butiken men fram till idag Android Det gav inte den här funktionen, men från och med nu kommer utvecklare att kunna erbjuda användare koder för att få sin ansökan gratis eller med gratis innehåll.

Koder kommer enligt uppgift att vara begränsade eftersom utvecklare bara kommer att kunna erbjuda 500 koder per kvartal men de kommer att ha möjlighet att välja koderna mellan köp appen eller koder som tillåter köp i appen. Dessutom har det rapporterats att koder som inte används i en fjärdedel kommer att gå förlorade, eftersom de inte är kumulativa.

Google-Play-Store

Koder kan bara användas en gång och är giltiga för högst ett år om inte utvecklarna bestämmer sig för att justera det till en kortare tid. Kampanjen kan också pausas, återupptas, ändras eller till och med avbrytas permanent.

För närvarande har Google Play inte gett för många detaljer om kampanjkoder, men tydligen kan de redan användas eftersom om du har ett program på Google Play kommer fliken Kampanjer redan att visas i utvecklaravsnittet.

0 Shares