Google presenterar oss för nya Google Home Mini

0 Shares

Framgången som det välkända Mountain View-företaget har uppnått med Google Home, en hemröstassistent som har vunnit applåder från många användare runt om i världen, särskilt i USA.

Av denna anledning presenterades från och med nu ditt evenemang vad som kommer att bli den nya versionen av denna enhet, “den lilla” i familjen.

Låt oss välkomna Google Home Mini.

Samma syfte, i Mini, och till halva priset

Den nya Google Home Mini kan sammanfattas i en mycket billigare version (och för att luras, mycket mindre besvärlig) av vad som har varit den första generationens Google Home, allt detta utan att förlora de bästa funktionerna i Google Assistant.

Den nya enheten är baserad på en struktur av tyg och plast, mycket lätt och kompakt, med taktil kapacitet på duken i syfte att utföra olika multimediafunktioner eller till exempel skapa länkar med andra prylar.

Den finns i tre färger; stengrå, vinröd och matt svart.

Men för närvarande är tjänsten endast tillgänglig i Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Japan, Storbritannien och USA, så om du inte är bosatt i något av dessa länder, för tillfället vi rekommenderar inte ditt köp.

Enheten är i förköp från idag den 4 oktober och kommer att släppas på marknaden den 19 oktober för ett pris av $ 49, $ 80 mindre än hans storebror.

Vad tycker du om den nya Mini -versionen?

0 Shares