Google skickar en del Pixel 2 XL utan operativsystem

0 Shares

För bara några veckor sedan orsakade Google stor spänning när den lanserade andra generationen av vad som var Pixel och Pixel XL; två stora telefoner med en stor marknadsandel.

Efter triumfen för den första generationen av serien, den nya Pixel 2 och Pixel XL 2 De borde orsaka en känsla, men hindren för framgång ökar, allt fler användare rapporterar ett eller flera problem på dina enheter. Den sista av dem; Existensen av telefoner utan operativsystem, eller vad som blir detsamma; utan Android installerad.

Google Pixel, i svåra luftar

Ljudproblem, skärmfel, tomma paket, logistikproblem … En hel lista med problem rapporterade av användare och som ackumuleras efter varje försäljning av företagets flaggskepp, så detta sista problem förvånar oss inte.

“Kunde inte hitta ett giltigt operativsystem. Enheten startar inte. “

Med den här skärmdumpen var några av användarna av den nya Pixel när de startade sin telefon för första gången.

Tillverkningsproblem?

Efter uttalandet som Google har gjort i morse kan vi bekräfta att vi har rätt: tillverkningsproblem, en till. Men allt har varit skrämmande, för problemet har redan lösts.

Företaget har dock inte meddelat något om de drabbade användarna. Vi måste se om han svarar senare, ger en lönsam lösning eller erbjuder någon form av särskild ersättning i detta avseende.

0 Shares