Google släpper Pixel C-surfplattan före årets slut

0 Shares

Google Pixel C

Pixel C-surfplattan kan presenteras av Google före slutet av året. Nyheten kommer att ingå i raden, som tidigare bara innehöll krompäron.

Det ryktas vara en ganska stor Android 6.0 Marshmallow-enhet med en 10,2-tums skärm med upp till 500 nit ljusstyrka. Hjärtat i modellen kommer att vara ett 4-kärnigt NVIDIA X1-chip med GPU Maxwell och 3 GB “RAM”.

Det faktum att denna gadget inte kommer att ingå i Nexus-serien, vilket skulle vara logiskt, men i Pixel, är något förvånande. Förutom plattformen kommer “surfplattan” att ärva design från representanter för Nexus, inklusive metallskärning och en lysande remsa av märke som ändrar färg beroende på batteriets laddningsnivå. Det är viktigt att utvecklingen av produkten exklusivt ägs av Google, i motsats till Nexus-prylarna.

Det rapporteras att två tangentbord kommer att släppas som tillbehör till den nya produkten, vars skillnader fortfarande är tysta, liksom priset. Det är känt att det kommer att finnas en USB Type-C-port.

Det antas att surfplattan kommer att släppas i november. Trots påståendet från den auktoritativa publikationen Android Police att informationen erhölls från en pålitlig källa är allt detta hittills bara rykten.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares