Googles Pixel 3a-serie av smartphones visade sig vara framgångsrik

0 Shares

644068-pixel-3a.jpg

Det amerikanska företaget Google skickade 2019 två relativt billiga smartphones Pixel 3a och Pixel 3a XL till marknaden. Som det visade sig senare visade sig beslutet vara mycket framgångsrikt, eftersom försäljningen av Googlephones ökade betydligt under andra kvartalet.

Google_Pixel_3a_XL_2.jpg

På tal med journalister föreslog företagsledare Sundar Pichai att den kraftiga vinstökningen berodde på den framgångsrika Pixel 3a-serien. Som ett resultat, under det andra kvartalet i år har den totala försäljningen av enheter i Pixel-linjen mer än fördubblats.

Kom ihåg att Pixel 3a och Pixel 3a XL är byggda på den mobila chipset Qualcomm Snapdragon 670. Gadgetminnesarsenalen innehåller 4 GB RAM och en inbyggd 64 MP flashmodul. Strömkällan är ett 3700 mAh batteri med 18W snabb laddningsfunktion. Dessutom är båda modellerna utrustade med OLED-skärmar. Tillsammans med den balanserade USB-C-porten finns det en standard 3,5 mm hörlursutgång.

pixel-3a-xl-39.jpg

Experter tror att Google kommer att ha ytterligare en kraftig ökning av detaljhandeln under fjärde kvartalet 2019. Analytiker bekräftar denna prognos genom att en ny generation “Googlephones” från Pixel-familjen framträder på hösten, som säkert kommer att få det nya Android Q-operativsystemet.

Källa: Gizmochina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares