Googles Project Tango -surfplatta tillgänglig för allmänheten, inför …

0 Shares

Om bara några timmar debuterar Googles I/O 2015 -evenemang och inför det beslutade Google att göra sin Project Tango -surfplatta tillgänglig för alla. Den konstiga enheten är inte till salu, prissatt till $ 512.

projekt-tango-tablett-800x420

Det ursprungliga priset var $ 1024, så det är en rejäl nedgång. Project Tango befinner sig fortfarande i ”utvecklingssats” -fasen och den sticker ut genom en serie kameror och sensorer som ger den ett 3D -perspektiv av omvärlden. Google har hittills marknadsfört surfplattan för att vädja till forskare, hackare, utvecklare och modders. Specifikationerna är inte dåliga alls och inkluderar en Tegra K1 -processor, 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme.

Skärmen är en 7 tum med en upplösning på 1920 x 1200 pixlar och med tanke på att denna modell blev offentlig är det mycket troligt att vi kommer att se ett Project Tango 2.0 vid I/O. Virtual Reality och 3D kommer att bli stora ämnen under evenemanget som äger rum i dag, så förvänta dig mer nyhet i Project Tango. Du kan få enheten här under tiden.

0 Shares