Googles smartklockor kommer att se dagens ljus i början av 2017

0 Shares

När presentationen av Google Pixel närmade sig Olika rykten dök upp som tyder på att det fanns två smarta klockor som samma märke skulle ha budgeterat för att lansera. Dagen kom och på scenen hörde vi ingenting om dem, men idag har vi en något mer grundad ledtråd om det.

Den populära läckaren Evan Blass publicerade på sitt Twitter -konto situationen för dessa enheter. Enligt honom, kommer att tillkännages under första kvartalet nästa år och kommer att ha Android Wear 2.0 förinstallerat. Fördröjningen i den här versionen av operativsystemet kan ha varit anledningen till att vi inte har sett några smartklockor från Google hittills.

Klockorna –Angelfish och Swordfish– kommer att ha olika egenskaper och storlekar.. Så bekräftar det Android Policesäger att den förra kommer att innehålla GPS- och LTE -anslutning, medan den mindre inte kommer att göra det, även om det uppenbarligen kommer att rikta in sig på en något lägre prispunkt. Det är okänt om de kommer att bära namnet Pixel, även om det vid denna tidpunkt inte skulle verka så långsökt.

0 Shares