GPD Pocket är en 7-tums pekskärmsbaserad bärbar dator som ger Windows …

0 Shares

GPD Win är en handhållen spelanordning som vi har stött på på flera kinesiska återförsäljare. Nu finns det en annan GPD-modell som väcker vårt intresse, GPD Pocket. Den här modellen handlar om sitt alternativ till Ubuntu och Windows och det är i grunden en 7-tums pekskärmsenhet med förmågan hos både en bärbar dator och en surfplatta.

Det är också tillräckligt stort för att passa in i en ficka och det kommer med ditt val av Windows 10 eller Ubuntu 16.04 Linux. GPD har visat upp renderingar och prototyper av modellen för modellen, så det väntar lite på att göra tills den slutgiltiga modellen visas. De slutgiltiga specifikationerna ligger fortfarande på papper och de inkluderar en 7-tums IPS-pekskärm med Gorilla Glass 3, plus en Intel Atom x7-Z8700 Cherry Trail-processor och 4 GB RAM.

Vi får också 128 GB lagring, ett 7000 mAh batteri och allt detta passar in i ett aluminiumchassi. Bilderna avslöjar också en USB Type C-port, en USB-port i full storlek och en HDMI-port också. Ett QWERTY-tangentbord i full storlek ingår för ingångens skull och förhoppningsvis kommer den nya modellen att sakna buggar som finns på GPD Win, vilket orsakade några kraschar för vissa användare. Det finns mycket potential i det här formatet.

0 Shares