Granskning av Chuwi HeroBook Pro: det kinesiska företaget bekräftas som det mest uppmärksamma på kvalitet inom det ekonomiska området

0 Shares

Jag tror att det finns två Chuwier. En Chuwi som försöker att förnya sig med enheter som Larkbox, den minsta stationära PC: n i världen, och en Chuwi som fortsätter att ta tag i skivor av marknaden för billiga bärbara datorer, och som “hämtar” inspiration från de mest kända designen från andra märken. . Och den Chuwi HeroBook Pro är resultatet av det andra “personligheten” (i själva verket det viktigaste) från det kinesiska företaget: det är en billig bärbar dator med en processor som nu kan definieras som mycket low-end, men som kännetecknas av en design som är mycket påminner om det av det bitna äpplet, och utformat på ett sådant sätt att kunna ge ett giltigt ekonomiskt alternativ till dem som med otroliga prestationer inte gör något med det.

Granskning av Chuwi HeroBook Pro

Unboxing

Viktigt och, kanske, till och med lite anonymt, förpackningen av Chuwi HeroBook Preller är i linje med de andra produkterna i företaget och innehåller allt du behöver för att omedelbart kunna slå på den bärbara datorn (dvs ingenting).

Inuti hittar vi följande utrustning:

Chuwi HeroBook Pro; strömförsörjning med italiensk kontakt; bruksanvisning.

Design

Trots att den är en anteckningsbok av kinesiskt ursprung som säljs till ett mycket billigt pris, har designen av Chuwi HeroBook Pro det är definitivt fängslande och trevligt. Naturligtvis är det klart för alla att det kinesiska företaget har “tagit en cue” från Apples MacBook Pro, men vi måste erkänna att monteringsarbetet och materialet som används är av god kvalitet.

Tangentbordet kommer nästan jämnt med kroppen och är väldigt brett, pekplattan är ganska stor och hela den externa kroppen saknar praktiskt taget alla detaljer, förutom ordet Chuwi på skärmens bakre område, vilket gör attHeroBook Pro väldigt nykter trots att de i grunden är gjorda av plast och du kan höra lite knakande när du sänker skärmen.

Bra 33,2 x 22,4 x 2 cm är tung 1,4 kg, på höger sida integrerar Chuwi HeroBook Pro en dörr USB 3.0, den laddningsport och den mini-hdmi-port för att ansluta en extern skärm eller en TV, till vänster finns det na USB 2.0-port, den 3,5 mm uttag för hörlurar och microSD-kortplats.

Granskning av Chuwi HeroBook Pro

där tangentbord har Amerikansk layout, men du kan ställa in den på Italienska utan problem är det dock sant att det kan ta lite tid att kunna vänja sig vid detta olika arrangemang av tangenterna. I vilket fall som helst är det ett bra tangentbord, mycket rymligt och utmärkt för skrivning tack vare rätt mellanrum mellan tangenterna och det ganska trevliga och tysta slaget.

Mycket tillfredsställande, särskilt för prisintervallet för produkten, är styrplattan, avgjort stor, som perfekt kan stödja alla gester från Windows och att alltid garantera exakt och bekväm inriktning. Den enda nackdelen kan vara hårdheten på den fysiska nyckeln, kanske för motståndskraftig, men du blir omedelbart van vid den.

Visa

Granskning av Chuwi HeroBook Pro

Skärmen a 14,1 tum IPS diagonal och en FullHD-upplösning som garanterar en anständig täthet av pixlar per tum. Det är inte en av de bästa skärmarna jag har haft möjlighet att prova, det är säkert, men den matta ytan och en bra vit- och färgbalans gör det väldigt trevligt både för de mest grundläggande funktionerna och för streaming av TV-serier och filmer. Vad det dock saknar är kontrasten, bestämt dämpad och de mycket smala betraktningsvinklarna.

Bra ljusstyrka istället, vilket möjliggör en korrekt visning av bilder även i direkta ljusförhållanden, där skärmens matt yta är till nytta.

Hårdvara – Chuwi HeroBook Pro

Formuleringen “Pro” bredvid namnet på den här enheten är delvis motiverad av företagets val att överge Atom X5-E8000 (finns i “non Pro” -versionen av den bärbara datorn), till förmån för en Intel Gemini Lake N4000-processor med en maximal frekvens på 2,60 GHz och en Intel UHD Graphics 600-grafikkort kan spela upp videor i 4K vid 60 Hz och 10 bitar. RAM-minnet är 8 GB av typen LPDDR4, medan det interna minnet anförtros en 256 GB SSD och är lätt att utöka genom en M2.Sata-plats i den nedre delen av den bärbara datorn.

Detta är helt klart en konfiguration inte avsedd för tung produktivitet eller för spel vilket gör att du endast kan använda enheten för webbsurfande, för att se några filmer på Netflix och för kontorssvit. Det är också möjligt att köra elementära spel i Microsoft Store, men glöm absolut att installera titlar som Fortnite eller League Of Legends.

Då och då, för många tunga applikationer som körs i bakgrunden, detta Chuwi påpekar några sakta ner, men för en grundläggande användning eller “universitet” kommer det att bli bra, så länge du kan acceptera en lätt överhettning på högra sidan av tangentbordet. att använda den här enheten rätt för webbsurfande, för att se några filmer på Netflix och för kontorssvit.

Granskning av Chuwi HeroBook Pro

Ibland, med för många tunga applikationer som körs i bakgrunden, detta Chuwi påpekar några sakta ner, men för en grundläggande eller “universitet” användning kommer det att vara bra, så länge du kan acceptera en lätt överhettning på höger sida av tangentbordet.

Ljudsektorn har anförtrotts två högtalare placerade inuti gångjärnet mellan skärmen och tangentbordet, och som kan återge ett bestämt obalanserat ljud mot medelhöga och höga frekvenser, till nackdel för de låga, men med en bra lyssningsvolym.

Mycket knapp den integrerade kameran är placerad på skärmens övre kant, med inte särskilt livfulla färger och extremt bullriga bilder, och som bara kan vara lämpliga för att göra informella videosamtal, men inget mer.

Batteri autonomi

Bra integrerat 38 Wh batteri, vilket gör det möjligt för Chuwi Hjältebok atillräcklig autonomi och det, förutom design och till konstruktion kan betraktas som en annan styrka.

Granskning av Chuwi HeroBook Pro

Med medium användning där jag sprang korta sessioner av skrivning med Netflix, Spotify Och webbsurfande, Jag lyckades få cirka 6/7 timmars autonomi, vilket inte är dåligt. vi slår oss ner mellan 6 och 7 timmar. Laddningstiderna, å andra sidan, hittade jag dem ganska lins eftersom den bärbara datorn växlar från 0 till 100% i nästan 3 timmar.

Slutsatser och pris i Italien – Chuwi HeroBook Pro

De Chuwi HeroBook Pro det har ett pris på cirka 200 euro i Italien, men ibland är det också möjligt att köpa det med rabatt tack vare en av våra kuponger (vid tidpunkten för recensionen är den till försäljning till ett lägsta pris på 179 euro. ). Detta är ett pris som bestäms i linje med de andra konkurrenterna inom samma marknadssegment, med vilket väsentligenHeroBook Pro den delar allt utom batteri och mycket trevligare design.

Granskning av Chuwi HeroBook Pro

Uppriktigt sagt är detta en produkt som kämpar i lite mer komplexa operationer och med för många appar öppna i multitasking, men det kan vara en bra lösning för mobil skrivning eller för tittar på filmer. Kort sagt, vad som kallas klassikern “Universitetsanvändning”.

Kort sagt, om du letar efter en billig anteckningsbok för tung produktivitet eller för spel, är det bättre att du vänder dig till en annan produkt, men om du istället behöver en fin bärbar dator, med vilken du kan utföra alla de vanligaste operationerna, kan du utvärdera köpet.

Chuwi HeroBook Pro

Köp Chuwi HeroBook Pro som lägst!

Mer mindre ⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares