[GUIDA] Hur man aktiverar MiraVision på LeEco Le 1s lager

0 Shares

miravision

Inte alla vet att enheter som monterar chipsets Mediatek de har den tillgängliga tekniken, men de flesta är inaktiverade MiraVision.

Försöker förklara MiraVision i enkla termer kan vi se det som en raminterpolator kan föra innehållsuppspelning till 30 bilder per sekund istället för de vanliga 25, vilket effektivt gör visionen om innehållet mjukare Och förbättra kvaliteten samma som bilden.

miravision

Tack vare den handledning som vi föreslår idag kommer vi att se hur man aktiverar denna teknik på LeEco Le 1s (tidigare känd som LeTV 1s X500) med EUI-lager för både rotade och icke-rotade användare. Som alltid rekommenderar vi att du är mycket försiktig när du följer handledningen, och vi påminner dig om det personalen på GizChina.it tar inget ansvar vid skada på enheten på grund av användning av den beskrivna proceduren.

Du hittar den fullständiga guiden i vårt forum (Letv-sektionen) och vi inbjuder dig att delta i diskussionen och hålla koll på eventuella uppdateringar om proceduren.

Slutligen påminner vi dig om att följa oss är väldigt enkelt: på Telegram via ny grupp GizChina Italia & GizBlog Official Group”Och nyhetskanalen, eller vidare Facebook bara gå med i gruppen “GizChina Italia & GizBlog Official Group“. Vi är också närvarande på Twitter, G + och Youtube.

0 Shares