[Guida] Installera TWRP-återställning på ASUS Zenfone 2

0 Shares

ASUS Zenfone 2

SOM OSS Zenfone 2 bevisade att varumärke Asiat är fortfarande i framkant och alltid uppmärksam på sina användare, som det ofta vittnar om uppdatering släppt för att korrigera i problem på enheten.

[su_note note_color=”#ffffff” text_color=”#000000″]Du kanske också är intresserad av: ASUS Zenfone 2 ZE551ML, den fullständiga recensionen av GizChina.it [/su_note]

ASUS Zenfone 2

Guiden som föreslås idag ger dig möjlighet att installera anpassad återställning TWRP som du kommer att kunna utföra blixt från anpassad ROM eller MOD för att ge din enhet ett nytt liv.

ASUS Zenfone 2: TWRP-återställning finns också för låst startladdare!

Vi påminner dig om att installation av en anpassad återställning är en riskabel operation och att personalen på Gizchina.it tar inget ansvar vid skada på terminalen.

Vi måste därför påpeka att moddingsåtgärderna som beskrivs i handledningen endast rekommenderas för dem som redan är praktiskt i saken. För nybörjare som vill komma in i denna värld är vi i alla fall alltid tillgängliga med hjälp eller råd.

forumlogotyp

Du hittar den kompletta guiden på vårt forum (i avsnittet dedikerat till ASUS Zenfone 2) och vi inbjuder dig att delta i diskussionen och hålla koll på alla uppdateringar om proceduren.

Slutligen påminner vi dig om att följa oss är väldigt enkelt: på Telegram via ny grupp GizChina Italia & GizBlog Official Group”Och nyhetskanalen, eller vidare Facebook bara gå med i gruppen “GizChina Italia & GizBlog Official Group“. Vi är också närvarande på Twitter, G + och Youtube.

0 Shares