[Guida] Så här installerar du Android 5.0 Lollipop på Xiaomi Mi2 och Mi2S

0 Shares

XIaomi Lollipop

Just igår rapporterade vi tillgängligheten till ladda ner a inofficiell hamn av den senaste versionen av Android 5.0 Lollipop för Xiaomi Mi2 och Xiaomi Mi2S, gjord av en forumanvändare MIUI.

Idag illustrerar vi dock vägen så tydligt som möjligt proceduren som krävs för att installera ROM. Vi påminner dig om att uppdateringen inte rekommenderas för alla mindre erfarna användare och att det i alla fall alltid är att föredra att göra en säkerhetskopiering av dina viktiga data för att undvika att förlora dem under installationen.

Android Lollipop Mi2

Den nya ROM ger förbättringar och optimeringar av den nya versionen av Android, och enligt utvecklaren och användare som har provat det är det redan rekommenderad för vardagligt bruk och erbjuder prestanda som är jämförbara med officiell MIUI anpassad ROM. Men det finns gudar insekt ska beaktas före installation:

CDMA-SIM-kort stöds inte perfekt; risk för tvungen avstängning orsakad av användning av Bluetooth-headset i samtal; dubbelstart rekommenderas inte eftersom den inte stöds fullt ut

[Guida] Så här installerar du Android 5.0 Lollipop på Xiaomi Mi2 och Mi2S

Om dessa avvikelser oroa dig inte, låt oss gå vidare till installationsproceduren. Låt oss lista jag först förutsättningar:

batterinivå över 50% som en försiktighetsåtgärd; USB-felsökningsläge aktivt;Återhämtning installerad kompatibel kan du installera en härifrån efter registrering.

Så här är det själva installationen:

Ladda ner ROM i zip-format från den här sidan (för att få nedladdningslänken måste du först registrera dig gratis på forumet); Flytta .zip-filen till telefonminnet utan att extrahera innehållet; Stäng av Xiaomi Mi2 eller Mi2S och starta om den i återhämtning genom att samtidigt hålla ned ström- och volym upp-tangenterna; Utför en rensningsdata / fabriksåterställning; Installera ROM-skivan genom alternativet Installera zip från SD-kort, välj den nedladdade zip-filen systemet och experimentera med Android 5.0 Lollipop.

För installationsproceduren kan du se följande videoguide:

Om du inte vill förlora alla våra guider, prenumerera på vår YouTube-kanal

Låt oss veta dina tankar om detta ny ROM för din Xiaomi Mi2 och Mi2S!

[via]

0 Shares