[Guida] Så här installerar du Ubuntu Touch på OnePlus One

0 Shares

ett plus ett

Först igår berättade vi om den officiella ankomsten av Ubuntu OSMX4 och en ny installationsguide visas på nätet Ubuntu TouchEtt plus ett.

Äntligen ägarna till Ett plus ett kommer att kunna installera Ubuntu Touch på din smartphone, och därmed kommer att känna det nya operativsystemet för mobila enheter av Kanonisk. Vi påminner er dock om att just nu ROM är i en experimentell fas och har därför flera fel och störningar, inklusive Wifi, den kamera, den Blåtand och den mobilt nätverk.

Ubuntu OnePlus One

OBS! Installationen av Beta-programvara och / eller anpassad ROM på dina enheter kan innebära risker och generera problem för enheten. Personalen på GizChina.it avvisar allt ansvar för eventuella skador på dina enheter eller för problem av något slag.

Nedan är guiden för att installera Ubuntu Touch på OnePlus One:
Se till att du har adb- och fastboot-drivrutinerna korrekt installerade på din dator; Gör en säkerhetskopia av det aktuella operativsystemet för att återställa allt vid problem; Ladda ner följande filer UbuntuTouch-opo-installer.zip, boot.img, system .img och vivid-preinstalled-touch-armhf.tar.gz; Starta om enheten i snabbstartläge; Flash boot.img-filen med kommandot nedan från Windows CMD:


Starta om enheten i twrp-återställning med följande kommando igen via Windows CMD: Vänta tills enheten återställs och att OnePlus One känns igen som adb; extrahera innehållet i UbuntuTouch-opo-installer.zip i samma mapp där du har andra filer; Skriv slutligen följande kommando för att blinka ubuntu rotsystem Och system.img:


När du är klar startar OnePlus One om automatiskt och du kan använda Ubuntu Touch på din enhet.

Om du tänker prova Ubuntu på din OnePlus, låt oss veta dina intryck i kommentarfältet.

Vi lämnar en videohandledning på engelska som förklarar hur du installerar Ubuntu på OnePlus One.

[ Via | Via ]

Föregående artikel Kommer Mediatek att presentera MT6796 i slutet av året? Nästa artikel Panasonic Eluga U2: 64-bitars SoC och Android 5.0 Lollipop till 225 euro

Student på datateknik, elektronik och telekommunikation, i åratal brinner för hårdvara, teknik och elektronisk musik. Under de senaste åren har jag börjat komma närmare och närmare Android-smartphones världen, med fokus på billiga sådana och nå de kinesiska enheterna från de mest kända varumärkena.

0 Shares