Här är en första titt på Asus Chromebook Flip; 2-i-1-enhet med …

0 Shares

I går, Google och Som oss tillkännagav lanseringen av en ny Chromebook -enhet som heter Chromebook Flip. Vi får veta att det här är den första Chrome-enheten som erbjuder ett 360-graders gångjärn som gör att kunder kan använda den både som en surfplatta och en anteckningsbok. Enligt Google -teamet är en av höjdpunkterna på den här bärbara datorn som kommer att levereras med Chrome OS 42 -versionen möjligheten att vända bildbilden och ett bättre handskriftsigenkänning.

asus_chromebook_flip_both_modes_cropped-100576255-large

Genom killarna från pcworld.com får vi chansen att se ett par levande bilder med Asus nya Chromebook. Som du kan se ser 2-i-1-enheten inte alls skrymmande ut. Om du inte vet, är Chrome-operativsystemet baserat på mer webbläsarupplevelse, men samtidigt kan vi installera appar direkt från Chrome Store och några få Android-appar.

asus_chromebook_flip_easel_right_side_ports-100576253-large

När du återvänder till Chromebook Flip måste du veta att den här produkten levereras med en 10,1 tums IPS -skärm (1366 x 768 pixlar), två fulla USB 2.0 -portar, en microSD -kortplats, 2 GB RAM, en Rockchip 3288 -processor och HDMI -port . Det finns också effekt- och volymvippare, DC -porten och 3,5 mm ljuduttaget. Gillar du den här nya Chromebook -enheten?

asus_chromebook_flip_tablet_left_side_ports-100576251-large

0 Shares