Här är en intressant barnplatta som kan vara värd dina pengar …

0 Shares

Enheten på bilden nedan kallas Fuhu Nabi Pass Tab och det är en barnplatta som bara kan vara värd dina pengar. Varför? Allt beror på hur det säljs till konsumenter … Produkten levereras med en Pass Tab -plan, som är tillgänglig för förbeställning nu och skickas den 16 juni.

kid-tablet-inline-582x394

Detta är en 7 -tums skiffer som är allvarligt skyddad från de små killarnas olyckor, spill och andra sådana olyckor. Den har vaddering och barnvänlig funktionalitet, inklusive tillgång till Disney- eller DreamWorks-innehåll. Det finns National Geographic Kids också inkluderade här och i princip får du en rival för Amazon Fire HD 6 Kids Edition eller Samsung Galaxy Tab 3 Kids -surfplattan, men med en twist …

Fuhu Pass Tab behöver inte betala i förskott, men det är baserat på en typ av prenumeration för $ 10 i månaden. I princip hyr du surfplattan och köper den inte. Fuhu erbjuder två Pass Tab -planer, en med $ 10 per månad och en tvåårsperiod, eller $ 15 i månaden i 12 månader. Om du vill behålla surfplattan efter prenumerationen kan du betala en dollar för den första planen och $ 20 för den andra.

Utbetalningen når totalt $ 241 toppar och affären är inte så dålig i slutändan. Du får en Tegra 3 -skiffer, 1 GB RAM -minne, en kraftigt finjusterad Android 4.2 och massor av innehåll. Fuhu erbjuder också obegränsade ersättningar på trasiga surfplattor, för … du vet, barn är barn.

0 Shares