Här är iPad -planer för den närmaste framtiden: Dubbla appar …

0 Shares

Varje dag hör vi hur surfplattformen inte går bra och transporterna minskar för Apple och Samsung. Många förväntar sig att iPad Pro är segmentets räddare och blåser nytt liv i surfplattemarknaden. Och idag lär vi oss lite mer om Apples surfplattplaner.

ipadprosplitx

Apple arbetar med två 12 -tums iPads med kodnamnet “J98” och “J99”, plus några innovationer relaterade till plattor, till exempel stöd för inloggning för flera användare och ett visningsläge för dubbla appar. Informationen kommer från källor som informerats om planerna. Delade skärmapplikationer för iPad kan till och med debutera i juni under Apples WWDC -evenemang, medan inloggning för flera användare kommer senare, förmodligen under hösten.

mac-fan-12-tums-ipad

Cupertino -företaget ville debutera sida vid sida -appstöd i iOS 8 på iPad Air 2 förra året. Funktionen var dock inte helt klar och den hämtades från iOS 8. Nu har den skjutits upp till iOS 9, med stöd för 1/2, 1/3 och 2/3 visningar, beroende på apparna. När skärmen delas kan den antingen visa två olika appar sida vid sida eller fler vyer av samma app.

Detta gör att du kan arbeta med flera Safari -flikar eller Pages -dokument. Modellerna iPad J89 och J99 är de större WiFi- och mobilversionerna av iPad Air 2, i grunden iPad -proffsen. Dessa enheter kommer att visa samma iOS som iPad Air och Mini, men med små justeringar, särskilt för Notification center och Siri. Skiften ryktas också om att få extra högtalare och en extra port för ett tangentbord.

Vi lär oss lite mer nästa månad på WWDC.

0 Shares