Har du tänkt på en Redmi Note 10? Du kanske inte kan köpa den i framtiden

0 Shares

redmi note 10 stoppa produktionstillgänglighetsskäl 2

där Notområde 10 detta år har verkligen fört Redmi till en annan dimension av mellanklass, med respektabla tekniska specifikationer mellan display och kamera. Detta, med bristen på chipset alltid runt hörnet, tar dock baksätet och enheter som kan uppskattas mycket som t.ex. Redmi Note 10, vi har recenserad, de kanske inte längre är med produktion inom vissa områden.

Redmi Note 10: stoppa produktionen, kommer det att hända även i Europa?

redmi note 10 stoppa produktionstillgänglighetsskäl

För att starta “larmet” om bristen på Redmi Note 10 var CNBC Indonesia -portalen, som rapporterade att Redmi Note 10 är inte längre tillgängligt i landet och detta bekräftas på Twitter -kontot av Xiaomi Indonesien, där varumärket hälsar mittintervallet genom att deklarera det utsåld eftersom den inte längre är i produktion. Orsakerna är säkert många, men den viktigaste är tyvärr alltid en: bristen på chipset. De Snapdragon 678 därför verkar det vara en bristvara och därför ansågs det vara mer rätt att avbryta produktionen och lämna Anteckningar 10S, Proffs Och Anteckningar 10 5G.

CNBC -portalen rapporterar också att det också kan finnas amerikanska sanktioner som inte tillåter tillräcklig leverans för att producera smartphones, men det är verkligen den mindre delen av saken. För närvarande verkar problemet i Indien och Europa inte påverka tillgängligheten av Anmärkningar 10 och därför kan du för närvarande säkert köpa på de olika butikerna där det är tillgängligt. Varningen är dock “säg aldrig aldrig”, så om du är intresserad av att köpa den är det bättre att ta den i perioder som fortfarande blomstrar när det gäller tillgänglighet.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. DrömFöregående artikelXiaomi Mi 11 uppdateringar till Android 12 Beta | Ladda nerNästa PostRealme 9 Pro kommer: Vad kan man förvänta sig?

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares