Hej från Samsung Developer Conference! # SDC18

0 Shares

Den mobila marknaden verkade stänga sina nyheter för 2018 i slutet av oktober, men det finns en Samsung-konferens som kan markera en före och efter i en bransch som har varit monotematisk och inte särskilt innovativ kanske i mer än ett decennium.

Därför vi har anlänt till san francisco att veta nyheterna om att Sydkoreanerna kommer att visa sina utvecklare i den här versionen av Samsung Developers Conference, som kommer att hållas på det nu klassiska Moscone Center, hem tills nyligen till flera utvecklarkonferenser från … ja, ett annat företag med en något mer fruktig logotyp. De vet redan.

Dagens satsningar i San Francisco går hand i hand med en enhet – telefon eller surfplatta – med en fällbar eller hopfällbar skärm, en modell som förmodligen inte kommer att bli omedelbart kommersiell, men det kan vara ett utmärkt sätt att stjäla poängen från andra varumärken och vara den första av de stora att ta itu med den här marknaden innan Huawei och andra kan göra det under 2019.

Ja, vi vet att det finns ett annat företag som skapade en och introducerade den förra veckan, men recensionerna visar att det inte är en produkt att verkligen betrakta som en seriös konkurrent i denna nya kategori.

Vi bör också vara tydliga om uppdateringar till Android Pie, förutom detaljer om gränssnittet och egenskaper som dessa lag kommer att ha när de uppdateras.

Vad kommer att hända i San Francisco de närmaste dagarna? Oavsett vad det är, berättar vi direkt härifrån i onsdags. Alla inbjudna!

0 Shares