Hejdå Motorola

0 Shares

Tyvärr för teknikens värld har nyheten kommit som ingen ville läsa och det är Motorola har tagit sitt slut. För flera år sedan Lenovo Motorola köpte redan men igår blev det officiellt att Lenovo helt absorberade det historiska varumärket. Förändringen kommer att innebära att Motorola kommer att upphöra att existera och att den från och med nu kommer att kallas Moto från Lenovo.

motorola-moto-g-3: e generationen-xt1540-4g-lte-libre-13mp-8gb-867011-MLA20451395026_102015-F

Lenovo kommer att försöka bibehålla populariteten och kommer förmodligen att fortsätta att vara baserad på sin kvalitetsprispolicy men allt detta utan Motorola-märket kommer att återspeglas till exempel i Motorola Moto G som kommer att kallas Moto G från Lenovo.

Ändringarna, som bekräftats av den egna Lenovo, de kommer att ges gradvis så det skulle inte vara förvånande att enheter fortfarande kommer ut under namnet Motorola, men från mitten av året kan det bli en märkbar förändring i dess design och egenskaper utöver det sortiment som dessa nya smartphones är avsedda för.

pack_preto_RGB_ad_l

Det är fortfarande för tidigt att se vad detta köp kommer att innebära, men att ett varumärke som har gett så mycket till Android -världen, som Motorola, försvinner är aldrig bra.

0 Shares