Hitom HD801 Tablet är en kopia för den kinesiska brottsbekämpningen …

0 Shares

Medan de flesta företag nu kämpar för att hitta det vinnande surfplattformatet som kommer att ge dem framgång, verkar det som att vissa bara nöjer sig med att vara kopior. Och vad är konstigare än att ett kinesiskt företag kopierar ett annat kinesiskt företag? Hitown HD 801 är en surfplatta som används av kinesisk polis och den har just kopierats av Hitom HD801.

20141126103717562

Hur vet vi det? Två saker påpekar det: sunt förnuft och deras liknande namn. Först, Hitom HD801 certifierades nyligen av TENAA, det var så vi fick koll på det. Och då fick vi veta att den nästan helt kopierar den officiella kinesiska polisstyrkan. De två modellerna är tillverkade av olika företag, så det är inte fråga om vanligt OEM.

Hitom HD801 är gjord av Dongguan City Year Electronics Co Ltd. och Hitown HD 801 är tillverkad av Shenzhen Begonia Communication Ltd. Båda har pennor, 4 fysiska knappar, en robust struktur och en prickad rygg. Båda kör Android KitKat, har 2 GB RAM, fyrkärniga processorer samt 7,85 tums skärmar med 768p upplösning. Men i Kina är kopieringslagarna avslappnade, så inget dåligt kommer att hända med Hitown -modellen.

Hitom-HD801

0 Shares