HMD Global kommer att återuppliva en annan Nokia-smartphone med originaldesign

0 Shares

EpDNs_eXUA1EER1q.jpg

I flera år har den finska tillverkaren HMD Global återupplivat gamla Nokia-modeller, som var mycket populära bland användarna samtidigt. Så, 2017 släpptes den uppdaterade Nokia 3310-mobiltelefonen, 2018 8110 4G dök upp på marknaden och i slutet av förra året debuterade Nokia 6300 4G-modellen. Nu har webbkällor meddelat företagets planer på att återuppliva den ursprungliga Nokia 3650-knappen.

Nokia 3650 började säljas 2003. Enheten av monoblock-typ skilde sig från bakgrunden till andra mobiltelefoner med en helt unik design: tangentbordet gjordes i form av en rund plattform.

EpDNs_eXUAEER1q.jpg

Dessutom var enheten utrustad med en 2,1-tums TFT-färgskärm, som gav en upplösning på 208 x 176 pixlar. Det fanns en VGA-kamera med vilken det var möjligt att spela in video. 850 mAh-batteriet ansvarade för strömförsörjningen.

Naturligtvis kommer reinkarnationen av Nokia 3650 att ha förbättrade funktioner. Detta påverkar åtminstone skärmen och kameran. Det är ännu inte klart vad designen på nyheten kommer att vara. Kanske kommer utvecklaren att använda samma tangentbordform. Men det är möjligt att förändringarna blir mer radikala. Speciellt kan enheten få 4G-stöd. Vissa experter tror att den nya Nokia 3650 kommer att bli en fullfjädrad smartphone.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares