HMD Global släpper en ny lågprissmartphone som ersätter Nokia 2.4

0 Shares

Nokia_2.5_122855.jpg

I september 2020 ägde presentationen av Nokia 2.4-smarttelefonen, byggd på MediaTek Helio P22 single-chip-systemet, rum. Nu har information dykt upp på webben att det finska företaget HMD Global förbereder nästa ekonomiklassmodell.

Enheten “tänds” på portalen till Bluetooth SIG-certifieringscentret under kodnamnet T99652AA1. Kom ihåg att den tidigare Nokia 2.4-smarttelefonen hade en mycket liknande kod T99651AA1. Enligt experter kommer den framtida gadgeten att släppas på marknadsplatser under det kommersiella namnet Nokia 2.5.

Nokia_2.5_12255.jpg

Tyvärr har Bluetooth SIG släppt ofullständiga data som endast avser trådlösa protokoll. I synnerhet indikeras närvaron av en Bluetooth 5.0-adapter och ett 4G / LTE-mobilmodem. Således tillhandahålls inte arbete i mobilnät av femte generationen.

Man kan anta att en chipset från det taiwanesiska företaget MediaTek kommer att användas som en central processor. Skärmpanelens upplösning är sannolikt HD + och den bakre kameran kommer att vara utrustad med två optiska sensorer.

När det gäller tillkännagivandet av budgetenheten kommer evenemanget att äga rum senast i maj.

Källa: Gizmochina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares